Maak de volgende stap

Business coach

Ik help ondernemers met de strategieën, tools en kennis die nodig zijn om te groeien naar €1.000.000+ omzet.

Ben je klaar voor de volgende stap met je business en zoek je een business coach die niet alleen uit boeken citeert, maar zelf meerdere bedrijven met succes heeft opgebouwd? Vraag dan direct een gratis consult aan!

Direct waarde en toch 100% vrijblijvend

Wil jij op korte termijn een omzet van €1.000.000+ draaien?

Ik heb meerdere bedrijven eigenhandig door verschillende omzetplafonds heen laten breken met behulp van strategie, marketing en sales. Ieder sprongetje vraagt een andere aanpak, andere tools en andere mensen.

Nu ik mijn bedrijven verkocht heb coach ik mede-ondernemers om de strategieën, systemen, tools en mensen te vinden die zij nodig hebben om door die omzetplafonds te breken. 

Marketing coach Nico

Ik heb zelf aan het roer gestaan van een aantal snelgroeiende bedrijven en weet wat een rollercoaster het kan zijn. 

Als business coach help ik je om focus te vinden en een strategie te ontwikkelen om je doelen te realiseren.

Ik trek je af en toe uit die rollercoaster om een moment van bezinning te creëren. Een moment waarin je kunt werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Nico Oud

Business coach

In 4 stappen naar groei

Als business coach helpt en begeleidt Nico je bij het doorlopen van de 4 fases van groei, waarbij jullie steeds de strategieën, tools en benodigde kennis in kaart brengen om te groeien naar de volgende fase.

marketingstrategie plannen

Planning

focus aanbrengen

Focus

Plan uitvoeren

Executie

groei schalen

Schalen

Nico weet mij altijd te motiveren met zijn ideeën. We komen maandelijks bij elkaar om de groei van mijn bedrijf te bespreken en dan is mijn to-do list weer aangevuld met plannen om nog beter te scoren. Hij weet van alle foefjes en tools en bespaard mij daardoor een boel werk.

Evelina Zinger

Gezondblog

Wat dit business coaching
traject

Als business coach help ik ondernemers om hun bedrijf naar het volgende niveau te krijgen. In tegenstelling tot veel coaches heb ik verschillende bedrijven snel laten groeien en uiteindelijk verkocht.

Focus en duidelijke doelen​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Concreet actie- ontwikkelplan​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Een stok achter de deur​

Zodra we een actieplan hebben, beginnen we met het voorbereiden van jou en/of de organisatie op de komende groei. Als we alles in stelling hebben beginnen we met de executie van het groeiplan, waarbij we maandelijks de voortgang evalueren.

Vrijheid en ruimte om aan je bedrijf werken​

Of je een bedrijf met personeel hebt of als solopreneur werkt... als ondernemer heb je tijd en vrijheid nodig om te werken aan je bedrijf. Om na te denken over je 'next big move'. Samen gaan we ervoor zorgen dat je tijd en ruimte krijgt.

Onderdelen van het
business coaching traject

 • De huidige situatie
 • Je gewenste situatie
 • Je doelen en dromen
 • Omgeving & externe factoren
 • Zakelijke & persoonlijke SWOT
 • Jouw rol in het bedrijf
 • Commerciële strategie
 • Team & cultuur
 • Verdienmodellen / Propositie
 • Groei kansen (omzet/bedrijfsomvang)
 • Financiële strategie
 • Exit strategie

De ervaring van Thomas

Next step business coaching

Wat jouw volgende stap ook is, het begint met het vaststellen van doelen, kansen, een strategie en een executie plan. Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen.

target

Goals

We beginnen met het in kaart brengen van de grootste opportunities.

map

Situation

We beginnen met het in kaart brengen van een SWOT. Voor jouw bedrijf én jezelf.

003-analytics.png

Strategy

We bedenken samen een strategie om die opportunity te benutten.

clipboard

Action Plan

We maken een massive action plan om jouw doelen te bereiken.

I practice what I preach...

De strategieën, systemen en methodieken die ik met jou deel pas ik zelf ook toe. Ik heb ze gebruikt om meerdere bedrijven te laten groeien, gebruik en ontwikkel ze nog steeds om mijn huidige bedrijven te laten groeien. I practice what I preach.

Ondernemers en bedrijven die je voor gingen

Een kleine greep uit de mensen en bedrijven waar ik onlangs voor heb gewerkt.

Veelgestelde vragen

Over business coaching en coaching door Nico

Bijna alle grote, bekende en succesvolle ondernemers hebben één of meerdere coaches. Er zijn zelfs onderzoeken waaruit blijkt dat wanneer twee personen met elkaar sparren, de intelligentie en creativiteit verdubbelen. Daarnaast is Nico een coach die zelf aan het roer heeft gestaan van meerdere snelgroeiende bedrijven en kan hij vanuit zijn ervaring jou helpen om sneller je doelen te bereiken.

Het begint al met een blok in jouw agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf. Daarnaast heb je een ervaren ondernemer om mee te sparren over uitdagende zaken die spelen binnen jouw bedrijf. Het uiteindelijke resultaat is dat we jouw doelen gaan behalen.

Een programma duurt minimaal zes maanden. Sommige ondernemers stoppen dan, anderen gaan over naar het continu-programma. Het is feitelijk aan jezelf. Zolang jij waarde haalt uit de coaching-sessies, ga je door en anders kan je op ieder moment stoppen.

Uiteraard dat je in jezelf investeert en tijd beschikbaar maakt om te werken aan jouw ambities. De hoeveelheid tijd dat het business-coaching traject van jou vraagt, hangt af van jouw doelstellingen.

Feitelijk zit er niet veel verschil in, maar in de trajecten van Nico wordt zowel gekeken naar de groei van de onderneming als naar de groei van het bedrijf.

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt. Of je €30.000 omzet draait of € 3.000.000. Ook het type bedrijf of de branche maken niet uit.

Wat wel uitmaakt is hoe gemotiveerd je bent om te werken aan jezelf, jouw bedrijf en jouw doelen. Daarnaast coacht Nico slechts een beperkt aantal ondernemers tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je niet direct kan beginnen.

De focus ligt op groei. In eerste instantie de groei van je bedrijf en in tweede instantie van jou als ondernemer. Nico heeft ook coaching programma’s met focus op commercie en persoonlijke ontwikkeling. Ga voor de andere programma’s naar ‘Coaching voor ondernemers‘.

Je wordt gecoacht door Nico. Een ondernemer die, in tegenstelling tot veel andere coaches, zelf aan het roer heeft gestaan van verschillende snelgroeiende bedrijven. Nico is geen ‘schoolbank coach’ of ‘ik-verloor-alles-coach’. Nico is een ‘I-practice-what-I-preach-coach” die bovenal ondernemers is.

Zullen we kennismaken?

Hey, mijn naam is Nico Oud. Ik heb inmiddels drie snelgroeiende bedrijven verkocht en talloze ondernemers begeleid bij de groei van hun bedrijven.

Ik heb bij meer dan 100 bedrijven in de keuken gekeken en zet mijn kennis en ervaring in om ondernemers te coachen die een volgende stap willen maken.

Ik kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je te behoeden voor veelgemaakte valkuilen. Wil je een stap verder?