Business coach

1-op-1 business coaching

Business coach

Op zoek naar een business coach en mentor met wie je kan sparren over strategische vraagstukken?

Mijn coachingstrajecten zijn altijd 1-op-1 en persoonlijk. Iedere ondernemer en iedere situatie is uniek. Daar kun je geen standaard programma voor ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een ervaren business coach?

Direct waarde en toch 100% vrijblijvend

Waarom zou je een business coach nemen?

Yes… het is preken voor eigen parochie, maar ik kom ermee weg omdat ikzelf ook business coaches inhuur. Maar ook omdat het mij in het verleden heel veel heeft opgeleverd.

Een goede business coach ziet wat jij niet ziet, weet wat jij niet weet en helpt je om als ondernemer en onderneming te groeien.

Business coaches hebben mij altijd geholpen om door glazen plafonds te breken. 

Want… what gets you here, won’t get you there.

Ben je op zoek naar een ervaren business coach die zelf ook verschillende succesvolle bedrijven heeft opgebouwd?

Iemand die snel snapt waar het in jouw business om draait en jou kan helpen kansen, bedreigingen en prioriteiten te zien?

Een coach die snapt dat er meer in het leven is dan alleen maar hard werken?

Vraag dan hieronder (via de groene knop) een vrijblijvende kennismaking aan om samen te ontdekken of ik jou kan helpen met het behalen van je doelen.

Het is 100% vrijblijvend… geen pitch en direct waardevolle inzichten.

Manuel Bus

Na elke coachingssessie met Nico, zitten we weer vol met energie, ideeën en focus. We breken door muren en plafonds heen die ons eerder tegenhielden.

Manuel & Elvire Bus

Lifeprints.nl

Business coach Nico

Steeds meer business coaches kiezen voor online programma's...

Ik geloof dat ieders situatie uniek is en een unieke aanpak vereist.

Ik zeg niet dat ik nooit een product zal ontwikkelen… 

Maar in de basis geloof ik dat ik mensen beter kan helpen als ik 1-op-1 met ze werk. Want als mens ben jij uniek en de combinatie van jij als persoon met jouw business vraagt een unieke aanpak.

Als ik jou straks ga begeleiden krijg je mijn onverdeelde aandacht en besteden we alle tijd aan het behalen van jouw doelen.

Jij verdient een aanpak die aansluit op jouw situatie, zodat we samen voor jou het beste resultaat kunnen behalen.

Nico Oud

Business coach

Next step business coaching

Wat jouw volgende stap ook is, het begint met het vaststellen van doelen, kansen, een strategie en een executie plan. Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen.

047-goal-2

Goals

We beginnen met het in kaart brengen van jouw doelen. Zakelijk én privé.

042-pie-chart-3

Focus

We gaan focus aanbrengen in wat je doet, maar ook wanneer je wat doet.

003-strategy

Strategie

We bedenken een strategie om zo effectief mogelijk je doelen te bereiken.

044-pie-chart-4

Stappenplan

Samen maken we een stappenplan voor het uitvoeren van de strategie.

quote Martijn Hoving

Als ondernemer sta je vaak voor (moeilijke) beslissingen. Nico’s coaching zorgt ervoor dat ik de keuzes goed afweeg, maar niet overdenk. Hierdoor heb ik een betere focus in mijn dienstverlening, behaal ik meer omzet maar krijg ik bovenal rust in het hoofd.

Martijn Hoving

Martijn Hoving, SEO specialist

Wat business coaching

Als business coach help ik ondernemers om hun bedrijf naar het volgende niveau te krijgen. 

Focus en duidelijke doelen​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Concreet actie- ontwikkelplan​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Een stok achter de deur​

Zodra we een actieplan hebben, beginnen we met het voorbereiden van jou en/of de organisatie op de komende groei. Als we alles in stelling hebben beginnen we met de executie van het groeiplan, waarbij we maandelijks de voortgang evalueren.

Vrijheid en ruimte om aan je bedrijf werken​

Of je een bedrijf met personeel hebt of als solopreneur werkt... als ondernemer heb je tijd en vrijheid nodig om te werken aan je bedrijf. Om na te denken over je 'next big move'. Samen gaan we ervoor zorgen dat je tijd en ruimte krijgt.

Onderdelen van het
business coaching traject

 • De huidige situatie
 • Je gewenste situatie
 • Je doelen en dromen
 • Omgeving & externe factoren
 • Zakelijke & persoonlijke SWOT
 • Jouw rol in het bedrijf
 • Commerciële strategie
 • Team & cultuur
 • Verdienmodellen / Propositie
 • Groei kansen (omzet/bedrijfsomvang)
 • Financiële strategie
 • Exit strategie

De ervaring van Thomas

Klanten aan het woord

Nico is een motiverende business coach die zich goed kan verplaatsen in andermans zaken. Zijn adviezen zijn duidelijk en onderbouwd. Na wat sessies zag ik al snel een forse stijging in de resultaten. Oh ja, Nico heeft ook nog eens humor!
Patrik Zinger
Dinnertour
Nico is voor alles een buitengewoon goed luisteraar. Functioneerde grotendeels als katalysator waardoor ik samenhang helder kreeg tussen mijn verschillende initiatieven, zodat ze elkaar nu versterken in plaats van kannibaliserend elkaar verzwakken...
pieter_vander_kooij
Pieter van der Kooij
Teamwork business
Ik run meerdere bedrijven en op zich loopt alles prima. Maar in mijn tijd als professioneel basketballer heb ik geleerd dat je sneller je doelen bereikt met de juiste hulp en begeleiding. Nico helpt me om mijn groeistrategieën uit denken en uit te voeren.
Camilo Behage
Camilo Behage
Hugseat.io

De ervaring van Amanj

Waarom business coaching een goede investering is

Even los van het feit of je mij als jouw business coach inhuurt, is business coaching een van de beste investeringen die je in jezelf en je business kan doen. Ik som de voordelen op die ikzelf heb mogen ervaren.

Wat kan business coaching voor je doen?

Een goede business coach laat je zien hoe jij jezelf en je business sneller en effectiever kan ontwikkelen dan je op eigen kracht zou kunnen. Het draait uiteindelijk allemaal om inzicht en groei.

Voor de business bestaan veel best practices, terwijl de ontwikkeling van jou als ondernemer 100% uniek is. Daarom werk ik altijd 1-op-1 met mijn klanten.

Is een business coach wat voor jou?

Goede vraag. Als je op zoek bent naar iemand die jouw rol als ondernemer gaat overnemen waarschijnlijk niet. Ben je op zoek naar iemand die samen met jou de code kraakt om de volgende stap te maken, dan waarschijnlijk wel. Je kunt het ontdekken door een vrijblijvende afspraak op deze pagina in te plannen.

Welke onderwerpen komen aan bod bij business coaching?

Aan nagenoeg alles. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op alles. Maar veelvoorkomende onderwerpen zijn: leiderschap, business groei, marketing, strategie, positionering, teams aansturen, productiviteit, zelfvertrouwen, sales, enzovoorts.

Wat doet een business coach?

Een business coach vraagt, ziet en luistert en op basis van zijn waarnemingen geeft hij je richting, tips en strategieën waar jij vervolgens zelfstandig mee aan de slag gaat. 

Wat levert een business coach op?

Zelfkennis en effectiviteit. En dat resulteert vaak in meer plezier, poen en prestige. En dat bereik je door de juiste dingen te doen, op de juiste manier op het juiste moment. En dat is wat een business coach je oplevert.

Hoe lang duurt een traject?

Als je een heel specifiek vraagstuk hebt dat je opgelost wilt hebben, kan het met 3 maanden/sessies gedaan zijn. Wil je significante groei realiseren als ondernemer of met je onderneming dan moet je denken aan 6 tot 12 maanden. Sommige ondernemers kiezen ervoor om zichzelf doorlopend te laten coachen voor maximale impact. Het ligt dus aan je vragen en doelstellingen.

Wat kost een business coach?

Je kunt een business coach inhuren voor €350 per maand en je kunt business coaches vinden die €25.000 per maand vragen en alles er tussenin. Business coaching bij Nico begint bij €750 per maand afhankelijk van de omvang van je bedrijf.

Is business coaching z’n geld wel waard?

Als je open staat voor nieuwe ideeën en groei wel. Het feit dat 50% van mijn klanten al meer dan 3 jaar klant is, zegt misschien wel het meest. Van die andere 50% bleef de helft een jaar klant. 

En alle klanten kunnen/konden maandelijks opzeggen. Ze betalen het met alle liefde omdat het resultaat oplevert. 

 

Veelgestelde vragen

Over coachingstrajecten bij door Nico

Bijna alle grote, bekende en succesvolle ondernemers hebben één of meerdere coaches. Er zijn zelfs onderzoeken waaruit blijkt dat wanneer twee personen met elkaar sparren, de intelligentie en creativiteit verdubbelen. Daarnaast is Nico een coach die zelf aan het roer heeft gestaan van meerdere snelgroeiende bedrijven en kan hij vanuit zijn ervaring jou helpen om sneller je doelen te bereiken.

Het begint al met een blok in jouw agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf. Daarnaast heb je een ervaren ondernemer om mee te sparren over uitdagende zaken die spelen binnen jouw bedrijf. Het uiteindelijke resultaat is dat we jouw doelen gaan behalen.

Een programma duurt tussen drie en 12 maanden. Sommige ondernemers stoppen dan, anderen gaan over naar het continu-programma. Het is feitelijk aan jezelf. Zolang jij waarde haalt uit de coaching-sessies, ga je door en anders kan je op ieder moment stoppen.

Uiteraard dat je in jezelf investeert en tijd beschikbaar maakt om te werken aan jouw ambities. De hoeveelheid tijd dat het business-coaching traject van jou vraagt, hangt af van jouw doelstellingen.

Feitelijk zit er niet veel verschil in, maar in de trajecten van Nico wordt zowel gekeken naar de groei van de onderneming als naar de groei van het bedrijf.

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt. Of je €30.000 omzet draait of € 3.000.000. Ook het type bedrijf of de branche maken niet uit.

Wat wel uitmaakt is hoe gemotiveerd je bent om te werken aan jezelf, jouw bedrijf en jouw doelen. Daarnaast coacht Nico slechts een beperkt aantal ondernemers tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je niet direct kan beginnen.

De focus ligt op groei. We gaan aan de slag met je positionering, marketing, sales, netwerk en feitelijk alle andere zaken die relevant zijn voor groei. Daarnaast kijken we ook naar jouw persoonlijke groei als ondernemer. Iedere stap die je met je bedrijf maakt vraagt namelijk ook weer specifieke vaardigheden van jou als ondernemer.

Je wordt gecoacht door Nico. Een ondernemer die, in tegenstelling tot veel andere coaches, zelf aan het roer heeft gestaan van verschillende snelgroeiende bedrijven. Nico is geen ‘schoolbank coach’ of ‘ik-verloor-alles-coach’. Nico is een ‘I-practice-what-I-preach-coach” die bovenal ondernemers is.

Zullen we kennismaken?

Hey, mijn naam is Nico Oud. Ik heb inmiddels drie snelgroeiende bedrijven verkocht en talloze ondernemers begeleid bij de groei van hun bedrijven.

Ik heb bij meer dan 100 bedrijven in de keuken gekeken en zet mijn kennis en ervaring in om ondernemers te coachen die een volgende stap willen maken.

Ik kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je te behoeden voor veelgemaakte valkuilen. Wil je een stap verder?