Tel: 085-1302 184

Maak de volgende stap

Business coach

Als ervaren ondernemer, marketeer en coach kan ik je helpen om de volgende stap te maken met je bedrijf.

Ben je klaar voor de volgende stap met je business en zoek je een business coach die niet alleen uit boeken citeert, maar zelf meerdere bedrijven met succes heeft opgebouwd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Direct waarde en toch 100% vrijblijvend

Waarom zou je een business coach nemen?

Yes… het is preken voor eigen parochie, maar ik kom ermee weg omdat ikzelf ook business coaches voor mezelf inhuur. En omdat het mij in het verleden heel veel heeft opgeleverd.

Een goede business coach ziet wat jij niet ziet, weet wat jij niet weet en helpt je om als ondernemer en onderneming te groeien.

Business coaches hebben mij altijd geholpen om door glazen plafonds te breken. 

Want… what gets you here, won’t get you there.

Ik mag mezelf specialist noemen in het breken van glazen plafonds… oordeel zelf en lees de ‘over mij‘ pagina.

Marketing coach Nico

Ik heb zelf aan het roer gestaan van een aantal snelgroeiende bedrijven en weet wat voor rollercoaster het kan zijn. 

Als business coach help ik je om focus te vinden en een strategie te ontwikkelen waarmee we je doelen te realiseren.

Ik trek je af en toe uit die rollercoaster om een moment van bezinning te creëren. Een moment waarin je kunt werken aan je bedrijf (en jezelf) in plaats van in je bedrijf.

Nico Oud

Business coach

Next step business coaching

Wat jouw volgende stap ook is, het begint met het vaststellen van doelen, kansen, een strategie en een executie plan. Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen.

target

Goals

We beginnen met het in kaart brengen van de grootste opportunities.

map

Situation

We beginnen met het in kaart brengen van een SWOT. Voor jouw bedrijf én jezelf.

003-analytics.png

Strategy

We bedenken samen een strategie om die opportunity te benutten.

clipboard

Action Plan

We maken een massive action plan om jouw doelen te bereiken.

Nico weet mij altijd te motiveren met zijn ideeën. We komen maandelijks bij elkaar om de groei van mijn bedrijf te bespreken en dan is mijn to-do list weer aangevuld met plannen om nog beter te scoren. Hij weet van alle foefjes en tools en bespaard mij daardoor een boel werk.

Evelina Zinger

Gezondblog

Wat dit business coaching
traject

Als business coach help ik ondernemers om hun bedrijf naar het volgende niveau te krijgen. 

Focus en duidelijke doelen​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Concreet actie- ontwikkelplan​

Ik ga je helpen om meer focus te krijgen en samen formuleren we concrete groeidoelstellingen. Daarnaast brengen we jouw persoonlijke kaders in kaart, zodat het een bedrijf wordt waar je ook daadwerkelijk blij van wordt.

Een stok achter de deur​

Zodra we een actieplan hebben, beginnen we met het voorbereiden van jou en/of de organisatie op de komende groei. Als we alles in stelling hebben beginnen we met de executie van het groeiplan, waarbij we maandelijks de voortgang evalueren.

Vrijheid en ruimte om aan je bedrijf werken​

Of je een bedrijf met personeel hebt of als solopreneur werkt... als ondernemer heb je tijd en vrijheid nodig om te werken aan je bedrijf. Om na te denken over je 'next big move'. Samen gaan we ervoor zorgen dat je tijd en ruimte krijgt.

Onderdelen van het
business coaching traject

 • De huidige situatie
 • Je gewenste situatie
 • Je doelen en dromen
 • Omgeving & externe factoren
 • Zakelijke & persoonlijke SWOT
 • Jouw rol in het bedrijf
 • Commerciële strategie
 • Team & cultuur
 • Verdienmodellen / Propositie
 • Groei kansen (omzet/bedrijfsomvang)
 • Financiële strategie
 • Exit strategie

De ervaring van Thomas

I practice what I preach...

De strategieën, systemen en methodieken die ik met jou deel pas ik zelf ook toe. Ik heb ze gebruikt om meerdere bedrijven te laten groeien, gebruik en ontwikkel ze nog steeds om mijn huidige bedrijven te laten groeien. I practice what I preach.

Waarom business coaching een goede investering is

Even los van het feit of je mij als jouw business coach inhuurt, is business coaching een van de beste investeringen die je in jezelf en je business kan doen. Ik som de voordelen op die ikzelf heb mogen ervaren.

Wat kan business coaching voor je doen?

Een goede business coach laat je zien hoe jij jezelf en je business sneller en effectiever kan ontwikkelen dan je op eigen kracht zou kunnen. Het draait uiteindelijk allemaal om inzicht en groei.

Voor de business bestaan veel best practices, terwijl de ontwikkeling van jou als ondernemer 100% uniek is. Daarom werk ik altijd 1-op-1 met mijn klanten.

Is een business coach wat voor jou?

Goede vraag. Als je op zoek bent naar iemand die jouw rol als ondernemer gaat overnemen waarschijnlijk niet. Ben je op zoek naar iemand die samen met jou de code kraakt om de volgende stap te maken, dan waarschijnlijk wel. Je kunt het ontdekken door een vrijblijvende afspraak op deze pagina in te plannen.

Welke onderwerpen komen aan bod bij business coaching?

Aan nagenoeg alles. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op alles. Maar veelvoorkomende onderwerpen zijn: leiderschap, business groei, marketing, strategie, positionering, teams aansturen, productiviteit, zelfvertrouwen, sales, enzovoorts.

Wat doet een business coach?

Een business coach vraagt, ziet en luistert en op basis van zijn waarnemingen geeft hij je richting, tips en strategieën waar jij vervolgens zelfstandig mee aan de slag gaat. 

Wat levert een business coach op?

Zelfkennis en effectiviteit. En dat resulteert vaak in meer plezier, poen en prestige. En dat bereik je door de juiste dingen te doen, op de juiste manier op het juiste moment. En dat is wat een business coach je oplevert.

Hoe lang duurt een traject?

Als je een heel specifiek vraagstuk hebt dat je opgelost wilt hebben, kan het met 3 maanden/sessies gedaan zijn. Wil je significante groei realiseren als ondernemer of met je onderneming dan moet je denken aan 6 tot 12 maanden. Sommige ondernemers kiezen ervoor om zichzelf doorlopend te laten coachen voor maximale impact. Het ligt dus aan je vragen en doelstellingen.

Wat kost een business coach?

Je kunt een business coach inhuren voor €350 per maand en je kunt business coaches vinden die €25.000 per maand vragen en alles er tussenin. Business coaching bij Nico begint bij €750 per maand afhankelijk van de omvang van je bedrijf.

Is business coaching z’n geld wel waard?

Als je open staat voor nieuwe ideeën en groei wel. Het feit dat 50% van mijn klanten al meer dan 3 jaar klant is, zegt misschien wel het meest. Van die andere 50% bleef de helft een jaar klant. 

En alle klanten kunnen/konden maandelijks opzeggen. Ze betalen het met alle liefde omdat het resultaat oplevert. 

 

Veelgestelde vragen

Over business coaching en coaching door Nico

Bijna alle grote, bekende en succesvolle ondernemers hebben één of meerdere coaches. Er zijn zelfs onderzoeken waaruit blijkt dat wanneer twee personen met elkaar sparren, de intelligentie en creativiteit verdubbelen. Daarnaast is Nico een coach die zelf aan het roer heeft gestaan van meerdere snelgroeiende bedrijven en kan hij vanuit zijn ervaring jou helpen om sneller je doelen te bereiken.

Het begint al met een blok in jouw agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf. Daarnaast heb je een ervaren ondernemer om mee te sparren over uitdagende zaken die spelen binnen jouw bedrijf. Het uiteindelijke resultaat is dat we jouw doelen gaan behalen.

Een programma duurt tussen drie en 12 maanden. Sommige ondernemers stoppen dan, anderen gaan over naar het continu-programma. Het is feitelijk aan jezelf. Zolang jij waarde haalt uit de coaching-sessies, ga je door en anders kan je op ieder moment stoppen.

Uiteraard dat je in jezelf investeert en tijd beschikbaar maakt om te werken aan jouw ambities. De hoeveelheid tijd dat het business-coaching traject van jou vraagt, hangt af van jouw doelstellingen.

Feitelijk zit er niet veel verschil in, maar in de trajecten van Nico wordt zowel gekeken naar de groei van de onderneming als naar de groei van het bedrijf.

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt. Of je €30.000 omzet draait of € 3.000.000. Ook het type bedrijf of de branche maken niet uit.

Wat wel uitmaakt is hoe gemotiveerd je bent om te werken aan jezelf, jouw bedrijf en jouw doelen. Daarnaast coacht Nico slechts een beperkt aantal ondernemers tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je niet direct kan beginnen.

De focus ligt op groei. We gaan aan de slag met je positionering, marketing, sales, netwerk en feitelijk alle andere zaken die relevant zijn voor groei. Daarnaast kijken we ook naar jouw persoonlijke groei als ondernemer. Iedere stap die je met je bedrijf maakt vraagt namelijk ook weer specifieke vaardigheden van jou als ondernemer.

Je wordt gecoacht door Nico. Een ondernemer die, in tegenstelling tot veel andere coaches, zelf aan het roer heeft gestaan van verschillende snelgroeiende bedrijven. Nico is geen ‘schoolbank coach’ of ‘ik-verloor-alles-coach’. Nico is een ‘I-practice-what-I-preach-coach” die bovenal ondernemers is.

Zullen we kennismaken?

Hey, mijn naam is Nico Oud. Ik heb inmiddels drie snelgroeiende bedrijven verkocht en talloze ondernemers begeleid bij de groei van hun bedrijven.

Ik heb bij meer dan 100 bedrijven in de keuken gekeken en zet mijn kennis en ervaring in om ondernemers te coachen die een volgende stap willen maken.

Ik kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je te behoeden voor veelgemaakte valkuilen. Wil je een stap verder?