Marketing Toolkit

Als Growth Marketer leun ik zwaar op de marketingtools die mij helpen om de doelgroep te bereiken. Daarnaast ben ik afhankelijk van de data die de tools mij verschaffen. Ik gebruik daarom uitsluitend de beste tools die verkrijgbaar zijn. Dit is mijn toolkit.

E-mail Marketing & Automation

ActiveCampaign

ActiveCampaign is het beste marketing automation pakket met ingebouwd CRM dat er op de markt te krijgen is voor het MKB. Je krijgt ongelofelijk veel waarde voor jouw geld. Dit is verreweg de meest gebruiksvriendelijke tool voor e-mail marketing en marketing automation.

Thrive

Thrive Leads biedt de beste pop-up en optin engine die op de markt te krijgen is. Er bestaat geen geavanceerdere tool voor het werven van nieuwe nieuwbriefinschrijvers en leads. Thrive Leads wordt door bijna alle grote blogs en marketinggedreven organisaties gebruikt.

Convertkit

Convertkit heeft een iets andere insteek dan ActiveCampaign en richt zich met name op bloggers en bedrijven die ‘persoonlijke’ berichten willen sturen. Dit is dé e-mail marketing automation tool als je persoonlijk ogende berichten wilt sturen.

Content Marketing & SEO

SEMRUSH

SEMRUSH is verreweg de beste SEO software die je kunt krijgen. SEMRUSH helpt je om geoptimaliseerde teksten te schrijven, jouw posities te volgen en jouw website te monitoren om SEO fouten snel op te sporen. Dit is voor veel van mijn klanten een life-saver geweest.

CoSchedule

Het automatiseren van eenvoudige, maar tijdrovende taken is mogelijk een van de beste investeringen die je kunt doen. CoSchedule helpt je om jouw content beter te produceren en automatiseert de distributie via social media. Deze tool bespaart me minimaal een uur per dag, per klant.

Websites & Landingpages

SoHosted

Als er een ding is dat ik heb geleerd in de afgelopen jaren, is het wel dat jouw hosting de motor is van jouw succes. Zaken als snelheid, veiligheid en stabiliteit hebben een enorme impact op je online omzet. Daarom breng ik al mijn websites en klanten onder bij de beste hoster van Nederland.

Divi

Ik bouw nagenoeg al mijn websites, webshops en landingspagina’s op basis van deze WordPress theme builder. Het zorgt ervoor dat ik binnen een dag een website kan bouwen, zonder programmeerkennis. Daarnaast bevat de theme ook de mogelijkheid om basis A/B tests uit te voeren.

Analytics & Reporting

Conversionfly

Zonder de juiste data en inzichten ben je met hagel aan het schieten. Conversionfly is het enige pakket ter wereld dat jouw inzicht geeft in de prestaties van jouw hele funnel met data zoals Customer Lifetime Value en omzet per kanaal. Onmisbaar voor iedere marketeer!

Share This