Mijn favoriete funnel tools

Het gebruiken van de juiste tools kan een enorme boost geven aan je online marketing resultaten. Die zijn de tools die het liefst gebruik en mijn klanten aanbeveel.

Landingpages

Divi (WordPress plugin / theme)

Heb je een WordPress website en wil je snel mooie landingspagina’s aanmaken? Dan is Divi de perfecte plugin / theme. Je bouwt binnen enkele minuten een professionele landingspagina, zonder programmeerkennis!! Divi bevat ook een ingebouwde A/B test-functionaliteit.

E-mailmarketing & automation

ActiveCampaign

ActiveCampaign is geschikt als bullet én canon ball. Je kunt er klein mee beginnen en groeien tot meer dan 1 miljoen contacten en zeer geavanceerde campagnes. De tool behoort tot een van de meest gebruiksvriendelijke e-mailmarketing en marketing automation pakketten op de markt. 

SEO Software

SEMRUSH (beste keuze)

SEMRUSH is voor iedereen die de zoekmachines wil domineren. SEMRUSH analyseert jouw content en die van de concurrentie en geeft op basis van diverse algoritmes de opportunities terug, waar je het beste resultaat kunt behalen. Dit is de intelligentste SEO software op de markt.

Persona template

Persona template Excel (gratis)

Wil je volledig in control zijn of gewoon een gratis optie gebruiken voor het maken van een persona? Gebruik dan mijn gratis persona template in Excel. Je kunt ‘m eenvoudig naar jouw eigen smaak inrichten en aanpassen.