Resources

Gratis resources

De onderstaande resources kun je gratis downloaden en onbeperkt voor eigen gebruik gebruiken. Het verspreiden ervan is uitsluitend in expliciet overleg mogelijk.

Marketing resources

Gratis persona template

Gratis persona template (Excel)

Met deze handige Excel persona template geef je met een handomdraai een gezicht aan je doelgroep. De template is volledig aan te passen naar eigen wens en smaak.

Funnel strategie canvas

Funnel strategie canvas

Alle benodigde data voor een goed converterende funnel op één A4-tje. Het funnel strategie canvas helpt je om sneller funnels te ontwerpen en zorgt ervoor dat je alle doelgroep-inzichten verwerkt in de funnel.

LM - Sales funnel bouwen 3d

E-book: Sales funnel bouwen

In dit gratis ebook leer je hoe je zelf een funnel kunt ontwerpen, bouwen, optimaliseren en automatiseren. Volledig toegespitst op de Nederlandse markt en dus geen Amerikaans gedoe. 

marketing automation ebook

E-book: Marketing automation

In dit gratis ebook lees je alles wat je moet weten over marketing automation. Zo vind je er onder andere een lijst met software leveranciers in en voorbeelden van automations.

Inspiratie & motivatie in je mailbox

Ontvang maximaal eens per twee weken inspirerende lessen, verhalen en praktische tips in jouw mailbox. Content die je inspireert om leuker en waardevoller leven voor jezelf te creëren.