Gratis resources

De onderstaande resources kun je gratis downloaden en onbeperkt voor eigen gebruik gebruiken. Het verspreiden ervan is uitsluitend in expliciet overleg mogelijk.

Gratis mini courses

Meld je aan voor mijn gratis SEO cursus, waarin je leert hoe je met je website of webshop hoger in Google kunt komen. Ontdek vooral hoe simpel SEO in de basis is, wat de grootste valkuilen zijn en hoe je goede SEO teksten schrijft.

Marketing resources

Gratis persona template

Gratis persona template (Excel)

Met deze handige Excel persona template geef je met een handomdraai een gezicht aan je doelgroep. De template is volledig aan te passen naar eigen wens en smaak.

Funnel strategie canvas

Funnel strategie canvas

Alle benodigde data voor een goed converterende funnel op één A4-tje. Het funnel strategie canvas helpt je om sneller funnels te ontwerpen en zorgt ervoor dat je alle doelgroep-inzichten verwerkt in de funnel.

Growth hacking ebook

E-book: Growth hacking

In dit handige gratis ebook lees je alles wat je moet weten op het gebied van growth hacking. Inclusief procesbeschrijvingen, illustraties en growth hacking software.

LM - Sales funnel bouwen 3d

E-book: Sales funnel bouwen

In dit gratis ebook leer je hoe je zelf een funnel kunt ontwerpen, bouwen, optimaliseren en automatiseren. Volledig toegespitst op de Nederlandse markt en dus geen Amerikaans gedoe. 

marketing automation ebook

E-book: Marketing automation

In dit gratis ebook lees je alles wat je moet weten over marketing automation. Zo vind je er onder andere een lijst met software leveranciers in en voorbeelden van automations.

Quick scan

Gratis SEO check

Gratis SEO scan

Vraag een rapport aan van je website en ontdek direct hoe jouwe website, webshop of blog er qua SEO voor staat. Je ontvangt het rapport direct in je mailbox.

Inspiratie & motivatie in je mailbox

Ontvang maximaal eens per twee weken inspirerende lessen, verhalen en praktische tips in jouw mailbox. Content die je inspireert om leuker en waardevoller leven voor jezelf te creëren.

Ik adviseer deze WordPress theme builder