Marketing- en Business coach

Wil je weten hoe Nico jou kan helpen om je business te laten groeien? Vraag een gratis consult aan.

Ben jij klaar voor

Heb je moeite om online nieuwe klanten te werven of gaat het je niet hard genoeg?

Als online marketing coach helpt Nico je om de juiste stappen te nemen op het juiste moment. Daarnaast begeleidt Nico je bij het formuleren van een online marketing strategie en de implementatie daarvan.

Je kent Nico van...

Media verschijning

Op deze gebieden kan ik je coachen

Strategie

Nico heeft meerdere bedrijven gehad die hij jaarlijks met meer dan 100% liet groeien. Als coach helpt hij je een om degelijke groei strategie te formuleren.

Marketing

Nico heeft meer dan 100 funnels gebouwd, geoptimaliseerd en geanalyseerd. Het is zijn specialisme om geautomatiseerde lead- en sales machines te bouwen.

Sales

Nico heeft meer dan 10 miljoen aan new business gegenereerd en weet dan ook als geen ander hoe je een deal sluit. Hij deelt zijn kennis graag met zijn klanten.

Marketing- en Business coach

Wil je weten hoe Nico jou kan helpen om je business te laten groeien? Vraag een gratis consult aan.

Mijn aanpak

Coaching proces

Nico werkt volgens een strategisch framework, zonder te verzanden in wollige discussies en soft gedoe.

Nico’s methodiek is een samensmelting van verschillende, bewezen marketingstrategieën en zijn eigen ervaring als ondernemer en coach.

Deze zelfde werkwijze heeft Nico toegepast om 4 van zijn bedrijven met meer dan 100% per jaar te laten groeien. Daarnaast heeft hij inmiddels tientallen bedrijven als coach geholpen om te groeien.

Nico’s methodiek is uitermate geschikt voor bureaus, consultants, coaches en kleine bedrijven die naar 1 miljoen euro willen groeien.

We pakken de complete funnel aan

We laten geen opportunity onbenut en optimaliseren de funnel over de gehele breedte.

Wat de experts over mij zeggen

Ik heb meer dan 100 bedrijven geholpen bij hun groei.

Alex van Ginneken

Business coach & strateeg

Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit jouw online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”

Sander Renkema

CEO Junction.nl

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.

Bekend van...

Media verschijning
Business coach Nico

Nico Oud - Marketing coach

Als je lijkt op veel van mijn klanten, ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om jouw omzet structureel te laten groeien met behulp van een bewezen framework.

Ik heb inmiddels meer dan 100 bedrijven en ZZP'ers begeleid bij hun groei en heb ook zelf aan het roer gestaan van 3 snelgroeiende bedrijven die ik in 2015 heb verkocht.

Vraag een gratis consult aan

Probeer het gewoon eens. Het eerste consult is gratis, dus jouw enige investering is tijd. 

Heb je nog vragen?

Hell no! Ik heb een hekel aan contracten. Als de samenwerking niet bevalt kun je op ieder moment opzeggen.

Als niet tevreden bent over mijn dienstverlening, crediteer ik zonder vragen, gezeur en moeilijke procedures je laatste betaling.

Als coach is het mijn taak om jouw learning curve te verkorten. Ik begeleid je bij het formuleren van een strategie en het implementeren ervan.

Nee. Koopjesjagers waarderen kwaliteit niet. Als je een kick krijgt van een aanbieding, ga je maar naar een supermarkt. Ik help je geld verdienen. Niet besparen.

Het is makkelijk om ervaring op te doen met het geld van anderen. Ik ben geen schoolbank-coach. Ik heb zelf drie bedrijven met meer dan 100% laten groeien en ben ze alle drie vanuit niets begonnen. In 2015 heb ik 2 van de drie bedrijven verkocht. Ik kan dus ook als ondernemer met je meedenken.

Joh 🙂 Dat hebben alle kleine bedrijven en ZZP’ers. Geen probleem! We vinden wel een manier. Het was nog nooit zo makkelijk om gratis marketing te bedrijven.

Om te starten met marketing, moet er in ieder geval een product/dienst zijn dat je kunt verkopen. Maar ook als je niet precies weet wat je wilt verkopen of aan wie, kan ik je helpen. Je moet alleen de kosten van het abonnement kunnen dragen.

Soms wel. Maar uitsluitend als ik aandeelhouder kan worden en de business minimaal 1 jaar bestaat.