Marketing & sales

Marketing coach

Next level marketing voor het freelancers, consultant, coaches en mkb-bedrijven.

Als marketing coach ben ik jouw strategische sparringpartner en help ik je om je marketing naar een hoger plan te tillen. Geen soft gedoe, maar concreet advies dat je direct kunt toepassen.

Direct waarde en toch 100% vrijblijvend

Voor wie dit is...

Ondernemers, coaches of consultants die op zoek zijn naar meer nieuwe klanten.

Bedrijven die met funnel marketing aan de slag willen gaan.

Je zoekt een coach om je junior marketeers op te leiden tot ervaren marketeers.

Dienstverleners die een constante stroom van nieuwe klanten nodig hebben.

Freelancers die willen dat de volgende opdracht klaarstaat als ze weer beschikbaar zijn.

Scale-ups die met marketing automation aan de slag willen gaan.

Voor wie dit is...

Ondernemers, coaches of consultants die op zoek zijn naar meer nieuwe klanten.

Je zoekt een coach om je junior marketeers op te leiden tot ervaren marketeers.

Freelancers die willen dat de volgende opdracht klaarstaat als ze weer beschikbaar zijn.

Bedrijven die met funnel marketing aan de slag willen gaan.

Dienstverleners die een constante stroom van nieuwe klanten nodig hebben.

Scale-ups die met marketing automation aan de slag willen gaan.

Marketing coach Nico

Als marketing coach help ik bedrijven om effectieve en geautomatiseerde marketingmachines in te richten die voorspelbare resultaten opleveren. De strategieën en tactieken die ik met je deel heb ik gebruikt om meerdere bedrijven snel te laten groeien. Drie eigen bedrijven en tientallen bedrijven die ik adviseer.

Mijn doel is om jou te helpen bij het realiseren van voorspeelbare resultaten.

Nico Oud

Marketing coach

Wat anderen over Nico zeggen:

Winstgevende strategieën

Als marketing coach gaat Nico samen met jou winstgevende strategieën en tactieken ontwikkelen die meer winst opleveren, meer controle geven over de marketingcampagnes en uiteindelijk een voorspelbare groei realiseren.

002-profits.png

Meer winst

Meer leads, meer klanten en een hogere omzet en winst per klant.

003-analytics.png

Meer controle

Meer inzicht in de performance van iedere geïnvesteerde marketing-euro.

001-presentation.png

voorspelbare groei

Groei wordt meer voorspelbaar door te sturen op de juiste data.

Een uniek programma

We kijken naar de complete funnel. Van acquisitie tot aan de referral.

Veel bedrijven en consultants richten zich vooral op strategieën om nieuwe klanten te werven. Als marketing coach helpt Nico je om de complete funnel te optimaliseren.

Want verkopen aan bestaande klanten is minstens zo winstgevend als het acquireren van nieuwe klanten.

Wat dit marketing coaching
traject

Zonder betrouwbare marketing machine is groeien moeilijk en soms zelfs gevaarlijk. In mijn marketing coaching traject pakken we de complete funnel aan en zorgen we dat je marketingmachine voorspelbare resultaten oplevert.

Een heldere strategie o.b.v. jouw doelen

Op basis van je huidige situatie, je budget en je doelen, help ik je om een heldere strategie te formuleren die we vertalen naar een actieplan voor de komende periode.

Een uitgebreid stappenplan

Op basis van het strategisch plan gaan we een uitgebreid stappenplan maken dat we opknippen in focusblokken van 90 dagen. Dit stappenplan geeft je de mogelijkheid om te focussen op wat nu belangrijk is.

Inzicht in nieuwe, bewezen strategieën en tactieken

Funnel marketing, marketing automation, personalisatie, growth hacking en AI. Ik help je om op tijd te anticiperen op nieuwe opportunities en voorkom dat je tijd verspilt aan tijdelijke hypes.

(Aan)Sturen op data

Ik leer je waar je op moet letten als je marketeers of marketingcampagnes aanstuurt. Wat jouw rol ook is... ik help je om te sturen op de juiste metrics, zodat je snel ziet wat wel en niet werkt.

Dit behandelen we in het
marketing coaching traject

 • De huidige situatie
 • Je gewenste situatie
 • Doelstellingen & KPI's
 • Budget, team & resources
 • De website & landingpagina's
 • Marketingkanalen
 • Leadgeneratie strategieën
 • Funnel strategieën
 • Marketing automation
 • Dashboarding & sturen op data
 • Verdienmodellen / Propositie
 • Groei kansen

Je hebt Nico gezien op...

I practice what I preach...

Meer dan 80% van mijn nieuwe klanten komt via mijn website en funnels. Mijn blogs worden gelezen door duizenden ondernemers en marketeers. Bij deze loodgieter lekken de kranen niet 😉 Omdat ik weet dat het werkt en dat het mijn business laat groeien.

Prijzen marketing coaching

Los consult

Eenmalig
500
 • Wil je een concreet vraagstuk behandelen, maar niet structureel met coaching aan de slag? Dan kun je in een losse sessie met Nico werken aan je grootste uitdaging.

Coaching

Maandelijks
500
/mnd
 • Iedere maand met Nico sparren over je marketing. Soms beslissingen nemen, soms handson aan de slag met je marketing. Een strategische sparringpartner.

GTD Dag

7 uren + intake sessie
2950
 • Werk 7 uren lang met Nico aan je website, marketing en funnels. Concreet strategie & tactieken bedenken en direct produceren en omzetten in deliverables.
Nieuw!!

Coaching-sessies op locatie

Vanaf oktober ook in Amsterdam en Rotterdam

Ik houd kantoor in een geweldig landhuis bij Heerenveen. Het is de perfecte escape voor drukke ondernemers. Het is een serene omgeving met uitzicht op het mooiste landgoed van Noord Nederland.

Coaching Landhuis veenwijk

Veelgestelde vragen

Over business coaching en coaching door Nico

Als marketing coach help ik jou om slimmere marketing te bedrijven. Mijn doel is om mijn kennis zoveel mogelijk aan jou over te dragen.

Hierdoor kun je op zowel korte als lange termijn steeds effectiever je bedrijf laten groeien.

In een landschap dat zich zo snel ontwikkelt is het zelfs voor de meest doorgewinterde marketeers lastig om alles bij te houden. Als marketing en business coach ziet Nico dagelijks wat wel en niet werkt. Daarnaast heeft Nico een groot netwerk van specialisten die hem op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Als je Nico als marketing coach inhuurt krijg je toegang tot al die kennis én Nico’s netwerk. 

Het begint al met een blok in je agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf, in plaats van alleen maar in jouw bedrijf. Daarnaast heb je een ervaren marketeer om mee te sparren over marketing strategieën en tactieken. 

Een programma duurt minimaal zes maanden. Sommige ondernemers stoppen dan, anderen gaan over naar het continu-programma. Het is feitelijk aan jezelf. Zolang jij waarde haalt uit de coaching-sessies, ga je door. Na de zes maanden kan je op ieder moment stoppen.

Dat je tijd/resources vrijmaakt om te werken aan de strategieën die we bedenken. Daarnaast is het belangrijk dat je maandelijks budget beschikbaar hebt voor campagnes. Dit hoeft niet veel te zijn, zolang we maar budget hebben om mee te werken.

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt. Of je €30.000 omzet draait of € 3.000.000. Ook het type bedrijf of de branche maken niet uit.

Wat wel uitmaakt is hoe gemotiveerd je bent om te werken aan jezelf, je bedrijf en je doelen. Daarnaast coacht Nico slechts een beperkt aantal ondernemers tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je niet direct kan beginnen.

Uiteindelijk draait het bij al Nico’s klanten maar om één ding… winst.

Daar ligt dan ook de focus op. Winstgevende campagnes die we uiteindelijk zoveel mogelijk kunnen automatiseren, zodat we onze tijd en resources kunnen inzetten om uitbreiding in plaats van beheer.

Je wordt persoonlijk gecoacht door Nico. Een marketeer die zich heeft bewezen in verschillende markten. Nico is T-shaped en heeft kennis van nagenoeg alles dat met online marketing en sales te maken heeft.

Zullen wij kennismaken?

Hey, mijn naam is Nico Oud. Ik heb inmiddels drie snelgroeiende bedrijven verkocht en talloze ondernemers begeleid bij de groei van hun bedrijven.

Ik heb bij meer dan 100 bedrijven in de keuken gekeken en zet mijn kennis en ervaring in om ondernemers te coachen die een volgende stap willen maken.

Ik kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je behoeden voor veelgemaakte valkuilen. Wil je een stap verder?