Tel: 085-1302 184

Breek door het omzetplafond

Marketing coach

Ik help ondernemers en marketingteams om meer rendement uit de marketing- en sales funnel te halen.

Als marketingcoach help ik je bij het formuleren van een marketing-groei-strategie en het optimaliseren en automatiseren van de marketing- en sales funnel, zodat je met je business naar het volgende niveau kan groeien.

Direct waarde en toch 100% vrijblijvend

Groeien met je business door je marketingkennis te vergroten.

“What got you here won’t get you there”

Ik heb dat zelf ervaren toen ik met een van mijn bedrijven 5 jaar lang met meer dan 100% groeide. Inmiddels meer dan 100 Nederlandse bedrijven geholpen met hun marketing en heb ook van dichtbij gezien wat zij anders moesten doen om door te breken.

Als marketingcoach help ik je om de juiste groeistrategie te formuleren en help ik je desgewenst bij een effectieve executie van de strategie.

Klaar voor de volgende stap?

Business coach Nico

Als je lijkt op veel van mijn klanten dan ben je ambitieus en klaar om met je business te groeien naar het volgende niveau. Je bent niet op zoek naar gouden bergen of snelle quick fixes.

Je hebt wel behoefte aan een strategisch sparringspartner die je helpt met het formuleren van een groeistrategie en je coacht bij de implementatie van die strategie.

Is dat wat je zoekt? Laten we kennismaken

Nico Oud

Marketing coach

Dit behandelen we in het
marketing coaching traject

 • De huidige situatie
 • Je gewenste situatie
 • Doelstellingen & KPI's
 • Budget, team & resources
 • De website & landingpagina's
 • Marketingkanalen
 • Leadgeneratie strategieën
 • Funnel strategieën
 • Marketing automation
 • Dashboarding & sturen op data
 • Verdienmodellen / Propositie
 • Groei kansen

Je hebt Nico gezien op...

Full funnel strategie

We kijken naar de complete funnel. Van acquisitie tot aan de referral.

Veel coaches en consultants richten zich vooral op strategieën om nieuwe klanten te werven. Als marketingcoach helpt Nico je om de complete funnel te optimaliseren.

Want verkopen aan bestaande klanten is minstens zo winstgevend als het acquireren van nieuwe klanten.

Get-and-Grow-funnel

Wat dit marketing coaching
traject

Zonder betrouwbare marketing machine is groeien moeilijk en soms zelfs gevaarlijk. In mijn marketing coaching traject pakken we de complete funnel aan en zorgen we dat je marketingmachine voorspelbare resultaten oplevert.

Een heldere strategie o.b.v. jouw doelen

Op basis van je huidige situatie, je budget en je doelen, help ik je om een heldere strategie te formuleren die we vertalen naar een actieplan voor de komende periode.

Een uitgebreid stappenplan

Op basis van het strategisch plan gaan we een uitgebreid stappenplan maken dat we opknippen in focusblokken van 90 dagen. Dit stappenplan geeft je de mogelijkheid om te focussen op wat nu belangrijk is.

Inzicht in nieuwe, bewezen strategieën en tactieken

Funnel marketing, marketing automation, personalisatie, growth hacking en AI. Ik help je om op tijd te anticiperen op nieuwe opportunities en voorkom dat je tijd verspilt aan tijdelijke hypes.

(Aan)Sturen op data

Ik leer je waar je op moet letten als je marketeers of marketingcampagnes aanstuurt. Wat jouw rol ook is... ik help je om te sturen op de juiste metrics, zodat je snel ziet wat wel en niet werkt.

Nico weet mij altijd te motiveren met zijn marketing ideeën. We komen maandelijks bij elkaar om de groei van mijn bedrijf te bespreken en dan is mijn to-do list weer aangevuld met plannen om nog beter te scoren. Hij weet van alle foefjes en tools en bespaard mij daardoor een boel werk.

Evelina Zinger

Gezondblog

Wat anderen over Nico zeggen:

Wat anderen over Nico zeggen:

Veelgestelde vragen

Over business coaching en coaching door Nico

Als marketing coach help ik jou om slimmere marketing te bedrijven. Mijn doel is om mijn kennis zoveel mogelijk aan jou over te dragen.

Hierdoor kun je op zowel korte als lange termijn steeds effectiever je bedrijf laten groeien.

In een landschap dat zich zo snel ontwikkelt is het zelfs voor de meest doorgewinterde marketeers lastig om alles bij te houden. Als marketing en business coach ziet Nico dagelijks wat wel en niet werkt. Daarnaast heeft Nico een groot netwerk van specialisten die hem op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Als je Nico als marketing coach inhuurt krijg je toegang tot al die kennis én Nico’s netwerk. 

Het begint al met een blok in je agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf, in plaats van alleen maar in jouw bedrijf. Daarnaast heb je een ervaren marketeer om mee te sparren over marketing strategieën en tactieken. 

Een programma duurt minimaal zes maanden. Sommige ondernemers stoppen dan, anderen gaan over naar het continu-programma. Het is feitelijk aan jezelf. Zolang jij waarde haalt uit de coaching-sessies, ga je door. Na de zes maanden kan je op ieder moment stoppen.

Dat je tijd/resources vrijmaakt om te werken aan de strategieën die we bedenken. Daarnaast is het belangrijk dat je maandelijks budget beschikbaar hebt voor campagnes. Dit hoeft niet veel te zijn, zolang we maar budget hebben om mee te werken.

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt. Of je €30.000 omzet draait of € 3.000.000. Ook het type bedrijf of de branche maken niet uit.

Wat wel uitmaakt is hoe gemotiveerd je bent om te werken aan jezelf, je bedrijf en je doelen. Daarnaast coacht Nico slechts een beperkt aantal ondernemers tegelijkertijd. Het kan dus zijn dat je niet direct kan beginnen.

Uiteindelijk draait het bij al Nico’s klanten maar om één ding… winst.

Daar ligt dan ook de focus op. Winstgevende campagnes die we uiteindelijk zoveel mogelijk kunnen automatiseren, zodat we onze tijd en resources kunnen inzetten om uitbreiding in plaats van beheer.

Je wordt persoonlijk gecoacht door Nico. Een marketeer die zich heeft bewezen in verschillende markten. Nico is T-shaped en heeft kennis van nagenoeg alles dat met online marketing en sales te maken heeft.

Business coach Nico

Zullen we kennismaken?

Hey, mijn naam is Nico Oud. Ik heb inmiddels drie snelgroeiende bedrijven verkocht en talloze ondernemers begeleid bij de groei van hun bedrijven.

Ik heb bij meer dan 100 bedrijven in de keuken gekeken en zet mijn kennis en ervaring in om ondernemers te coachen die een volgende stap willen maken.

Ik kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je behoeden voor veelgemaakte valkuilen. Wil je een stap verder?