Meer nieuwe klanten, meer omzet per klant en minder klantverloop.

Laat mij jou helpen bij het inrichten van een effectief en schaalbaar marketing apparaat.

Ben jij op zoek naar

Laat mij jou helpen om een funnel te ontwerpen die aan de lopende band leads genereert, ze opwarmt en converteert tot klant.

Ja, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Dus het beste kun je deze pagina negeren... toch? Of zou er aantoonbaar bewijs zijn dat dit statement onderbouwt? Wat is het risico? Ben je bereid om wat tijd te riskeren voor een potentiele upside die jouw sales en marketing apparaat voor altijd verandert?

Betaal de helft als ik jouw doelstellingen niet behaal

Ik ben anders dan andere marketeers. Ik ben zo overtuigd van mezelf dat ik bereid ben om samen met mijn klanten risico te lopen.

Samen bepalen we de doelstellingen voor de komende 12 maanden voor de funnel en als mijn funnel die doelen niet realiseert, hoef je het tweede deel van mijn fee niet te betalen.

Yes. Dat is gunstig voor jou. Het is extra drive voor mij. En als we de doelen behalen, hebben we allebei een mooi jaar. 

Over Win-Win gesproken...

Je kunt op de volgende manieren met me samenwerken

Funnel design

We plannen een dagdeel in om een complete funnel te ontwerpen. Jij brengt jouw kennis over de business in en ik ontwerp de funnel voor je.

Funnel coaching

Je wilt de kennis op het gebied van funnelmarketing in huis halen en gecoacht worden bij het ontwerp, implementatie en ontwerpproces.

Funnel management

Je wilt geen gedoe. Je wilt jouw funnel gewoon uitbesteden aan professionals voor wie funnelmarketing dagelijkse kost is. Lekker outsourcen die handel.

Bewezen frameworks en methodieken

Als je wilt groeien in deze snelle economie is er geen tijd om aan te klooien.

Waarom het wiel uitvinden als er professionals rondlopen met een aantoonbaar track record die frameworks en methodieken hebben ontwikkeld die zich ruim hebben bewezen na honderden iteraties en optimalisatie slagen.

De frameworks en methodieken die ik gebruik zijn een combinatie van de kennis die ik opdeed tijdens de tientallen courses, trainingen en masterminds en mijn ervaring met implementaties in Nederland.

Geen Amerikaanse taferelen dus, maar oerdegelijke funnels waar respect en integriteit voorop staan.

De bouwstenen van funnelmarketing

De meeste funnels worden gebouwd op 3 belangrijke bouwstenen die samenkomen in de funnelstrategie.

Content

Ik help je bij het formuleren van een contentstrategie voor de funnel die de awareness van de doelgroep verhoogt, goed vindbaar is en prospect opwarmt voor de sale.

E-mailmarketing

Ik ontwerp funnel mailings en marketing automation workflows die leads en prospects onderwijst, opwarmt en converteert van prospect tot klant.

Advertising

Ik help je om een goede briefing te formuleren voor de campagne manager, zodat de online campagnes naadloos aansluiten op de marketing- en sales funnel.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb meer dan 100 bedrijven geholpen bij hun groei.

29e216c.jpg

Alex van Ginneken

Business coach & strateeg

Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit jouw online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”

AAEAAQAAAAAAAAKhAAAAJDYzM2VjYzFlLWZmZDktNDAzZS05NjE3LWE4NmMxZjkwNDU2MQ.jpg

Sander Renkema

CEO Junction.nl

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.

Ik schrijf o.a. voor de volgende blogs

Round.png

Nico Oud - Marketing coach

Als je lijkt op veel van mijn klanten, ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om je omzet structureel te laten groeien met behulp van een bewezen framework.

Ik heb inmiddels meer dan 100 bedrijven en ZZP'ers begeleid bij hun groei en heb ook zelf aan het roer gestaan van 3 snelgroeiende bedrijven die ik in 2015 heb verkocht.

Vraag een gratis consult aan

Probeer het gewoon eens. Het eerste consult is gratis, dus je enige investering is tijd. 

Heb je nog vragen?

Zit ik vast aan een contract?

Hell no! Ik heb een hekel aan contracten. Als de samenwerking niet bevalt kun je op ieder moment opzeggen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als niet tevreden bent over mijn dienstverlening, crediteer ik zonder vragen, gezeur en moeilijke procedures je laatste betaling.

Wat levert marketing coaching me op?

Als coach is het mijn taak om jouw learning curve te verkorten. Ik begeleid je bij het formuleren van een strategie en het implementeren ervan.

Kan ik korting krijgen?

Nee. Koopjesjagers waarderen kwaliteit niet. Als je een kick krijgt van een aanbieding, ga je maar naar een supermarkt. Ik help je geld verdienen. Niet besparen.

Wat maakt jouw programma uniek?

Het is makkelijk om ervaring op te doen met het geld van anderen. Ik ben geen schoolbank-coach. Ik heb zelf drie bedrijven met meer dan 100% laten groeien en ben ze alle drie vanuit niets begonnen. In 2015 heb ik 2 van de drie bedrijven verkocht. Ik kan dus ook als ondernemer met je meedenken.

Ik heb weinig budget. Heeft coaching al zin?

Joh 🙂 Dat hebben alle kleine bedrijven en ZZP'ers. Geen probleem! We vinden wel een manier. Het was nog nooit zo makkelijk om gratis marketing te bedrijven.

Wat is het juiste moment voor coaching?

Om te starten met marketing, moet er in ieder geval een product/dienst zijn dat je kunt verkopen. Maar ook als je niet precies weet wat je wilt verkopen of aan wie, kan ik je helpen. Je moet alleen de kosten van het abonnement kunnen dragen.

Werk je ook performance based samen?

Soms wel. Maar uitsluitend als ik aandeelhouder kan worden en de business minimaal 1 jaar bestaat.