Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van jouw funnel?

Wij zijn er voor je! Nico is dé Nederlandse sales funnel specialist en kan je helpen als je op zoek bent naar meer leads, klanten en omzet. Meerdere klanten hebben hun online omzet met meer dan 100% zien groeien in een korte tijd.

Ja, ik wil meer omzet!

En onderzoeken of Nico mij kan helpen bij het laten groeien van mijn business.

Ben jij op zoek naar

Laat Nico jou helpen om een funnel te ontwerpen die aan de lopende band leads genereert, ze opwarmt en converteert tot klant.

Ja, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Dus het beste kun je deze pagina negeren… toch?

Of zou er aantoonbaar bewijs zijn dat dit statement onderbouwt? Wat is het risico? Ben je bereid om wat tijd te riskeren voor een potentiële upside die jouw sales en marketing apparaat voor altijd verandert?

Je hebt Nico gezien op...

Media verschijning

Wat maakt Nico anders dan anderen?

Nico heeft zijn kennis niet opgedaan in de schoolbanken of met het geld van zijn klanten.

Hij heeft zijn kennis opgedaan door zelf te investeren in online marketing. Met zijn eigen geld. Neem maar van ons aan dat je dan met een hele andere mindset leert als die spreekwoordelijke klappen van de zweep echte (financiële) striemen opleveren… 😉

Anyway… Nico opereert niet alleen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar investeert ook nog steeds maandelijks tientallen uren van zijn tijd in het verdiepen van zijn kennis door funnels te analyseren en zich te laten coachen door de beste funnel specialisten ter wereld.

Specialiteiten

Nico heeft veel ervaring met funnels in de onderstaande categorieën en branches.

  • Coaches & Consultants
  • B2B Dienstverleners
  • Informatie producten
  • SAAS en software
  • Web- en marketing bureaus
  • Travel funnels

Bewezen frameworks en methodieken

Als je wilt groeien in deze snelle economie is er geen tijd om aan te klooien.

Waarom het wiel uitvinden als er professionals rondlopen met een aantoonbaar track record die frameworks en methodieken hebben ontwikkeld die zich ruim hebben bewezen na honderden iteraties en optimalisatie slagen.

De frameworks en methodieken die Nico gebruikt zijn een combinatie van de kennis die hij opdeed tijdens de tientallen courses, trainingen en masterminds die hij volgde én zijn ervaring met implementaties ervan in Nederland.

Geen Amerikaanse taferelen dus, maar oerdegelijke funnels waar respect en integriteit voorop staan.

De bouwstenen van funnelmarketing

De meeste funnels worden gebouwd op 3 belangrijke bouwstenen die samenkomen in de funnelstrategie.

Copywriting

De teksten op landingpagina's en in e-mails hebben een grotere impact op de funnel dan elk ander element.

E-mailmarketing

E-mailmarketing en marketing automation zijn de meest effectieve middelen in de funnel.

Landingpagina's

Op de landingpagina's converteren we de bezoekers van onbekend naar bekend en uiteindelijk tot klant.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb meer dan 100 bedrijven geholpen bij hun groei.

Alex van Ginneken

Business coach & strateeg

Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit jouw online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”

Sander Renkema

CEO Junction.nl

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.

Je kunt op de volgende manieren met Nico samenwerken

Funnel project

Ik bedenk een strategie om jouw doelgroep te overtuigen en vertaal dit naar een funnel ontwerp en plan. Vervolgens richt ik de funnel ook voor je in.

Funnel beheer

Voor een vast bedrag per maand ontwerp, bouw, beheer en verbeter ik jouw complete sales funnel voor een kwart van de kosten van een eigen medewerker.

Marketing coach

Je wilt met je business groeien, maar weet niet goed hoe je dat moet aanpakken of je wilt sparren met een ervaringsdeskundige. Dan is coaching jouw oplossing.

Ja, ik wil meer omzet!

En onderzoeken of Nico mij kan helpen bij het laten groeien van mijn business.

Je kent Nico van...

Media verschijning

Nico Oud - Marketing coach

Als je lijkt op veel van mijn klanten, ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om je omzet structureel te laten groeien met behulp van een bewezen framework.

Ik heb inmiddels meer dan 100 bedrijven en ZZP'ers begeleid bij hun groei en heb ook zelf aan het roer gestaan van 3 snelgroeiende bedrijven die ik in 2015 heb verkocht.

Vraag een gratis consult aan

Probeer het gewoon eens. Het eerste consult is gratis, dus je enige investering is tijd. 

Heb je nog vragen?

Hell no! Ik heb een hekel aan contracten. Als de samenwerking niet bevalt kun je op ieder moment opzeggen.

Als niet tevreden bent over mijn dienstverlening, crediteer ik zonder vragen, gezeur en moeilijke procedures je laatste betaling.

Als coach is het mijn taak om jouw learning curve te verkorten. Ik begeleid je bij het formuleren van een strategie en het implementeren ervan.

Nee. Koopjesjagers waarderen kwaliteit niet. Als je een kick krijgt van een aanbieding, ga je maar naar een supermarkt. Ik help je geld verdienen. Niet besparen.

Het is makkelijk om ervaring op te doen met het geld van anderen. Ik ben geen schoolbank-coach. Ik heb zelf drie bedrijven met meer dan 100% laten groeien en ben ze alle drie vanuit niets begonnen. In 2015 heb ik 2 van de drie bedrijven verkocht. Ik kan dus ook als ondernemer met je meedenken.

Joh 🙂 Dat hebben alle kleine bedrijven en ZZP’ers. Geen probleem! We vinden wel een manier. Het was nog nooit zo makkelijk om gratis marketing te bedrijven.

Om te starten met marketing, moet er in ieder geval een product/dienst zijn dat je kunt verkopen. Maar ook als je niet precies weet wat je wilt verkopen of aan wie, kan ik je helpen. Je moet alleen de kosten van het abonnement kunnen dragen.

Soms wel. Maar uitsluitend als ik aandeelhouder kan worden en de business minimaal 1 jaar bestaat.