Gratis resources

Ik heb een groot deel van mijn kennis te danken aan de meest talentvolle en ervaren marketeers die hun kennis gratis deelden op hun blogs. Ik zet die traditie graag voort en deel daarom ook 80% van al mijn kennis op mijn blog. Download zoveel resources als je wilt 😉

Gratis templates

Gratis Persona template

Gratis Persona template

Met deze handige persona template geef je snel en eenvoudig een gezicht aan jouw doelgroep. De template is gemaakt in Excel en kan eenvoudig aangepast worden naar eigen smaak en wens.

Online Marketing Dossiers

Gratis Growth hacking ebook

Het Growth Hacking dossier

Growth hacking is meer dan een hype! Het is een manier van denken die bedrijven zoals Facebook, Whatsapp, Pinterest, Uber, Airbnb en Udemy groot heeft gemaakt. In dit ebook leg ik uit wat growth hacking is en hoe jij het kunt gebruiken om jouw groei aan te jagen.

Gratis sales funnel ebook

Het Sales Funnel dossier

Jouw sales funnel is de slagader van jouw online marketing campagnes. Als jouw sales funnel niet goed ingericht is kunnen jouw campagnes niet goed presteren. Je zou zelfs onterecht kunnen concluderen dat jouw campagnes niet werken. In dit ebook leer je hoe je een sales funnel inricht.

Gratis Marketing automation ebook

Het Marketing Automation dossier

Verschillende grootschalige onderzoeken wijzen uit dat een goed getimed bericht naar de juiste persoon de kans op een conversie aanzienlijk verhoogt. Marketing Automation is daarvoor het perfecte middel. In dit ebook leg ik uit hoe het werkt en hoe jij ermee kunt beginnen. En zonder grote investeringen!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.