Jij bedenkt welke groei je wilt realiseren.

Ik help je om het te bereiken.

Funnel specialist

Specialist in marketing- en sales funnels die online groei realiseren.

Heb je het gevoel dat jouw marketingmachine niet efficient genoeg loopt? Of heb je te maken met een steeds concurrerendere markt en wordt het steeds moeilijker om jouw campagnes rendabel te krijgen?

Grote kans dat de campagnes niet vanuit een funnel worden aangestuurd. En daar hoef je jezelf niet voor te schamen. De meeste bedrijven benaderen online marketing op deze manier.

Maar het is nagenoeg onmogelijk om het maximale rendement uit jouw campagnes te halen als de campagnes niet vanuit een centrale marketing- en sales funnel worden aangestuurd.

En dat is wat ik als funnel specialist doe!

R

Bewezen track record

Ik hielp al meer dan 100 bedrijven bij hun online groei en loop inmiddels al meer dan 10 jaar mee in de online business.

R

Winst & Investeren

Ik ben een ondernemer en investeerder en denk als zodanig. Ik denk niet alleen in snelle resultaten, maar zorg er ook voor dat er een goede balans is tussen korte- en lange termijn rendement, zodat je een solide marketing machine krijgt.

R

Samenwerken

Ik werk goed samen met anderen. Dus als je al een marketingteam hebt, werk ik graag met ze samen. Ben je nog op zoek? Ik heb in 10 jaar een netwerk van specialisten met track record om me heen verzameld.

Je kent mij van:

Je kent me van

Wie ik ben?

Hieronder heb ik een aantal dingen voor je opgesomd over wie ik ben, wat ik gedaan heb en waar ik voor sta.

Mijn achtergrond

Mijn eerste online omzet

In 2007 draaide ik mijn eerste omzet online. Ik verkocht een ebook over geld verdienen via internet. Binnen 2 maanden verdiende ik €2.000, maar omdat ik niet gevonden wilde worden op de zoekterm ‘snel rijk worden’ haalde ik de site offline. Ik reed zelf namelijk nog rond in een kanariegele Seat Ibiza. Mijn eerste en laatste scam ;). Wel een goede leerschool!

Mijn eerste internetbureau

Ik begon als internet-aannemer mijn eerste internetbureau, waarbij ik een project van de klant aannam en de deelopdrachten uitzette bij specialisten uit mijn netwerk. Zo kon ik zonder personeel meerdere projecten aan. Commercieel gezien was het succesvol, operationeel minder. De meeste freelancers wilden alleen projecten doen en bijvoorbeeld geen onderhoud. Samen met een compagnon startte ik 360 E-commerce.

Groeien als kool met mijn e-commerce bureau

Met een compagnon startte ik 360 E-commerce. Een bureau eerst gespecialiseerd in WooCommerce webshops en later Magento webshops. Na een bumpy road groeide het bedrijf 5 jaar lang met 100%. In 2015 hadden we 18 man rondlopen en waren wij één van de 12 Magento Certified Partners in Nederland. Ik verkocht het bedrijf in 2015 omdat ik de inhoudelijk kant van mijn vak miste.

Schalen met mijn hosting business

Naast 360 E-commerce startte ik ook een hostingbedrijf. Weliswaar een jaartje later, maar wel in dezelfde periode. Dit bedrijf bouwden wij op volgens hetzelfde systeem dat wij onze klanten boden. Het lukte ons een markt te penetreren die al verzadigd was sinds de internetbubbel. Ook hier groeiden wij met meer dan 100% per jaar. Ook het hostingbedrijf verkocht ik in 2015.

Funnel Specialist & Coach

Na de verkoop van mijn bedrijven ben ik mezelf gaan verhuren als funnel specialist en coach. Daarbij heb ik verschillende bedrijven geholpen met het optimaliseren en automatiseren van hun marketing- en sales funnels. En dat is wat ik tot op de dag van vandaag doe. Bedrijven helpen met het laten groeien van hun online business door hun funnels te optimaliseren.

Mijn Expertise

Up-to-date 

Toen ik begon met me te verdiepen in online marketing, kocht ik vooral boeken om mezelf te ontwikkelen. Ik gaf daar enkele honderden euro’s per jaar aan uit. Inmiddels investeer ik duizenden euro’s per jaar in het verbreden en verdiepen van mijn kennis. Ik lees tientallen boeken per jaar, volg online cursussen, betaal mentoren en laat mij onderwijzen door specialisten. Alles om ervoor te zorgen dat mijn kennis over funnels en online marketing up-to-date blijven.

Marketing- en Sales funnels

Ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren en managen van marketing- en sales funnels. Ik analyseer de funnel op basis van data, verdiep me in de doelgroep en de markt om vervolgens de funnel stap voor stap te verbeteren. Hiervoor werk ik middels het growth hacking proces.

Mijn T-profile

Een T-profile is een kennisprofiel van generalisten die ook enkele specialismen hebben, een profiel dat je vaak bij een growth marketer of growth hacker ziet. Zie hieronder mijn T-shape.

Growth Hacker T-shape

Dit profiel zorgt ervoor dat ik niet alleen excelleer in mijn eigen domein, marketing- en sales funnels, maar ook het beste haal uit de samenwerking met de andere specialisten. Ik spreek hun taal en zorg ervoor dat ze precies weten hoe ze op de funnels kunnen aansluiten.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen en met minstens zoveel specialisten en bureaus samengewerkt. Hier een paar quotes van mensen voor wie óf met wie ik heb gewerkt.

“Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit je online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”
Alex van Ginneken

Online Strateeg & Coach, Alex van Ginneken

“Nico heeft het denken in funnels bij NDC mediagroep flink aangejaagd. Hij werkt met zijn enthousiasme eenvoudig samen met onze productmanagers en heeft met een nieuwe infrastructuur en succesvolle eerste automation cases ons een duidelijke stap vooruitgeholpen.”

Floor Schouwman

Manager digitaal, NDC Mediagroep

“Ik ken Nico als een ontzettend enthousiast en energiek persoon. Door zijn ervaring als ondernemer in het MKB kan hij naast adviseren op het gebied van marketing ook meedenken over typische ondernemersvraagstukken. Door zijn pragmatische instelling weet hij een complext project terug te brengen naar een eenvoudig en uitvoerbaar plan. Nico beschikt over een gezonde dosis humor, heeft veel saleservaring die hij kan toepassen in de praktijk en heeft ethiek hoog in het vaandel. Kansen die hij ziet grijpt hij met beide handen aan en hij zet ideeën snel om tot actie. De combinatie van zijn vaardigheden en competenties zijn een ideale mix voor onze nieuwe startup.”

Maurice Graber

Co-Owner, SoHosted

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.
Sander Renkema

CEO Junction, Junction.nl

“Als het om marketing- en sales funnels gaat, is er in Nederland maar één specialist. Nico!”

John Sportel

CCO, BeepRoger

Nico is een motiverend persoon die zich goed kan verplaatsen in andermans zaken. Zijn adviezen zijn duidelijk en onderbouwd. Mede door zijn adviezen met betrekking tot funnels is het overzichtelijker en loopt alles veel soepeler. Na wat aanpassingen zag ik al snel een forse stijging in de resultaten. O ja, en niet geheel onbelangrijk hij heeft ook nog eens humor!

Patrik Zinger

Ondernemer, Dinnertour.nl

“Nico is een ondernemende marketeer. Nadat hij een e-commerce bureau heeft opgericht, laten groeien en verkocht is hij als zelfstandig specialist verder gegaan. Bij NDC Mediagroep heb ik samen met Nico in een team gezeten waar hij een funnelstrategie heeft bedacht en geïmplementeerd. Hij weet waar hij het over heeft en heeft een track-record als onderpand.”

Edwin Dijkstra

AdWords Specialist, Edwindijkstra.com

“Online de juiste sales en marketing funnel goed voor elkaar hebben? Daar hebben wij bij Tickles maar 1 oplossing voor, Nico Oud! Nico is de specialist als het gaat om growth hacking en marketing & sales funnels. Wij raden Nico dan ook bij iedereen aan.”

Mirko Zecevic

Commercieel directeur, Tickles.nl

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.