De #1 ActiveCampaign Consultant van Nederland

Ik help je niet alleen om de kracht van ActiveCampaign maximaal te benutten, maar ook inhoudelijk kan ik je helpen om geautomatiseerde funnels te ontwerpen die renderen.

ActiveCampaign consultant

ActiveCampaign is een van de marktleiders in Nederland als het gaat om marketing automation software. De kracht van ActiveCampaign is dat het zo eenvoudig in gebruik is, maar wel beschikt over krachtige en geavanceerde functionaliteiten.

En dat is ook direct de valkuil voor gebruiker van ActiveCampaign!

Je bent binnen no-time up-and-running. ActiveCampaign is zo simpel, omdat veel geavanceerde functionaliteiten dieper in de software zitten. Verder bepaald hoe je de software inzet grotendeels het succes en de effectiviteit van ActiveCampaign.

Als ActiveCampaign Certified Consultant help ik bedrijven om ActiveCampaign slim en effectief te gebruiken, maar ik begeleid bedrijven ook bij het inrichten van de software om maximaal impact te maken.

R

De eerste Nederlandse AC Consultant

Ik ben de eerste certified consultant van Nederland en heb dan ook een goede relatie met het team van ActiveCampaign.

R

Technisch onderlegd voor communicatie met dev teams

Ik heb jarenlang een e-commerce bureau gehad en heb meer dan 10 jaar ervaring met koppelingen, API’s en het uitwisselen van data. Ik communiceer daarom eenvoudig met marketeers én developers.

R

Diepgaande kennis van marketing automations en funnels

Ik help je niet alleen om ActiveCampaign goed te gebruiken, maar ook om marketing automation goed in te zetten om maximale impact te realiseren. Daarnaast help ik je om een toekomstbestendige inrichting op te bouwen.

7

ActiveCampaign consultancy

Hoe we kunnen samenwerken, mijn dienstverlening en kosten.

Als ActiveCampaign consultant werk ik op drie manieren samen met mijn klanten. Hieronder som ik deze drie manieren op. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om ActiveCampaign via mij af te nemen, wat voor jou een aantal voordelen oplevert.

 

0. Reseller programma

Als je al een ActiveCampaign account hebt, is het mogelijk om jouw account onder mijn reseller-account te hangen. Je ontvangt dan maandelijks een factuur (zelfde tarief als dat je nu betaald). Een creditcard is dan niet meer nodig.

Dit levert jou een aantal voordelen op:

 

  • Gegarandeerd consult binnen 5 werkdagen (anders gem. 21 dagen)
  • Betalen per factuur i.p.v. creditcard
  • Gratis eerste consult t.w.v. €175
  • Meer support mogelijkheden bij ActiveCampaign

1. Losse consults

Consultancy is een traject, waarbij je mijn expertise kunt inkopen op het moment dat je een vraag hebt of wilt sparren over de inrichting of inzet van ActiveCampaign.

Je kunt per consult afrekenen en een starttarief van €175 betalen óf je koopt een strippenkaart voor 10 sessies voor €1.500.

 

2. ActiveCampaign coaching

Een coaching-traject ga je aan voor 12 maanden. We beginnen de samenwerking met een brainstormsessie op Landgoed Veenwijk, waar we samen een plan en roadmap ontwikkelen.

Vervolgens hebben we maandelijks een call of sessie om de voortgang te bespreken en bij te sturen op basis van voortschrijdende inzichten.

De kosten voor een coaching-traject zijn €750 per maand.

 

3. ActiveCampaign implementatie traject

De laatste optie is om het hele implementatietraject uit te besteden. We beginnen de samenwerking met een brainstormsessie op landhuis Veenwijk om alles te inventariseren.

Op basis van die inventarisatie schrijf ik een projectplan voor de implementatie. Na het schrijven van de implementatie neem ik de rol van projectmanager op me. Het daadwerkelijk inrichten kan intern opgepakt worden of uitbesteed aan een externe freelancer.

De kosten voor een implementatie plan start vanaf € 6.000 afhankelijk van de scope

 

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.